Vlad Ispas
Fotograf evenimente

Salut, sunt Vlad Ispas. Pasionat de fotografie de prin anul 2015, cand am inceput primele proiecte fotografice.

Fotografia de eveniment este unul din acele proiecte prin care incerc sa transform emotia unei zile unice intr-o amintire ce va dainui pentru totdeauna.
Daca ai un eveniment important in viata ta, detii un magazin on-line sau doresti pur si simplu o sedinta foto ai ajuns exact unde trebuie.

De ce sa ma alegi pentru evenimentul tau?
Profesionalism – Ma implic 100% in ceea ce fac pentru ca imi doresc ca fiecare eveniment sa ramana memorabil.
Livrare rapida – Fac tot posibilul ca fotografiile realizate la un eveniment sa fie livrate in mai putin de 2 saptamani iar prima selectie de imagini in ziele imediat urmatoare evenimentului.
Experienta – Am fost alaturi de o multime de cupluri si de noi nascuti in unele dintre cele mai importante momente din viata lor. Pe parcursul anilor am invatat si am evoluat ca fotograf, iar portofoliul va poate convinge.
Best deal – Preturile practicate sunt accesibile si reflecta calitatea muncii si eforturilor de a imortaliza momentele unice din viata voastra.
Eu pot fi fotograful tau de nunta sau pot fi fotograful care importalizeaza botezul copilului tau.
Pot ajunge oriunde in tara, lasa-mi un mesaj sau scrie-mi pe una din paginile de Facebook sau Instagram, telefonic sau prin e-mail in sectiunea contact.

Servicii foto Bucuresti – Ilfov.

Servicii foto profesionale pentru nunti, botezuri, cununii civile, petreceri, aniversari, dar si alte tipuri de evenimente.

Telefon: 0750.444.060

Email: contact@vladispas.ro

WHATS APP – 0750.444.060

Informatii utile

ACTE NECESARE STARE CIVILA

Copyright © vladispas.ro